Den Unge Hipsters Lidelser kap. II - Deltidsbohême

Nogen var glade for titlen på forrige indlæg, så lad os da endelig dvæle lidt mere ved temaet.
For det ER fandme svært at være hip og cutting-edge i en by, hvor hovedattraktionen for unge mennesker hedder "Club Chemistry" (hvordan det navn nogensinde er gået igennem PR-møllen er mig en gåde), og hvor du ikke kan se den smukke udsigt for enorm 60'er arkitektur.
Og lets face it, jeg vil jo også gerne være med til det der smarte kultur-halløj og fodre min indre pseudokunstnersjæl med andet end Frosty Jacks*. Jack er godt selskab, men han lever sjældent op til forestillingerne om et fuldbyrdet bohêmeliv - især ikke når man ikke må indtage ham i stearinlysets skær, den slags er nemlig strengt forbudt på værelserne. Så her er den endelig, den ukomplette guide til "Being hip and artsy in a small town". Lad os lige ridse reglerne for hipness/artsyness op kort: det gælder om for alt i verden at undgå Chemistry og følge lugten af rødvin og folk der bærer hat.

- Creative Writing reading series. Rødvin og digtoplæsning, fedt! Bonus: Alle lærere er tilstede, og man tillusker sig således bonuspoint ved at være kulturbevidst udenfor klasseværelset. De vil konkludere, at det er pga. sprogbarrieren du er tyst i timerne, og give dig en god karakter alligevel.
- Live Jazz/Blues/Saxofon-whatever på Ballroom. De har lysekroner. Hvis du er til den slags, er det sikkert også en fee' location at snappe et "Dagens" til din modeblog.
- Hov? Sker der virkelig ikke mere? Burde der ikke være endnu et punkt her?
Jo, det gad jeg også godt. Det hedder jo ikke lidelser for ingenting, vel.

*Frosty Jacks (noun) - a cheaper than dirt alcoholic beverage sporting a hot chick (un-)dressed as a sailor on the label. The color resembles urine, and it tastes the same.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar